Se Telekom idags webbinar Pre-Connect21 här

Webbinar Läsarna skickade in mängder med frågor om Microsoft Teams. På vårt webbinar imorse svarade experterna på 7 av dem.

Se Telekom idags webbinar Pre-Connect21 här

Linus Cansby från Uclarity är en talarna på Connect21. Idag värmde han upp tillsammans med Telekom idags läsare på Pre-Connect21 med att svara på 7 inskickade frågor om Microsoft Teams.

  • Teams som telefoniplattform. Exempel och mognad i branschen.
  • Tar gärna mot tips och tricks då vi kommer att behöva använda Teams när vi kör digitala utbildningar. Kommer det komma fler funktioner som stödjer detta? T.ex. stöd för flera kameror, dela upp deltagare på olika bildskärmar osv.
  • Vad är rimliga samtalskvalitets siffror för Teams? Tips på förbättringar på samma område. Tänker främst i CallQualityDashboard.
  • Använder ni Teams i developer preview läge? För- och nackdelar med det.
  • Om vi dessutom har telefonist, contact center, många stora integrationer byggda mot on prem lösningen, och även trading telefoni, hur ska vi tänka?
  • Hur hantera att jag har uppdrag åt flera olika företag – eget och kunder – där MS Teams används för dem alla? Ibland representerar jag mitt eget företag och ibland en kund. Hur skall jag göra för att få korrekt identitet i olika grupper, möten mm?
  • Hur fungerar växelfunktioner med mobiltelefonin i Teams utan tredjeparts produkter?

Linus Cansby och Connect21-sidekicken Mårten Hellebro svarade på frågorna enkelt – och djupgående. Här kan ni se alla svaren.

Resten av de inskickade frågorna kommer Linus Cansby att svara på den 19 maj på Connect21.

I slutet av sändningen idag deltog även Connect21:s premium partner Enghouse Interactive och berättar om vad som är bra att tänka på om man vill köra Microsoft Teams i sitt kontaktcenter.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!