Sennheiser släpper nya lösningar för små och medelstora mötesrum

Kontoret Sennheiser lanserar nu Teamconnect bar solutions, med modeller för både små och medelstora företag.

Sennheiser släpper nya lösningar för små och medelstora mötesrum

Den tyska ljudjätten har lanserat två nya bars som bolaget beskriver som de mest funktionsrika allt-i-ett-konferensenheterna på marknaden. TC Bar S har fyra mikrofoner och två högtalare, medan TC Bar M som är tänkt för medelstora mötesrum har sex mikrofoner och fyra högtalare.

4K Ultra HD-kameran i barsen får flera nya ai-funktioner. Bland annat ”Autoframing” och ”Person Tiling”, vilket ska underlätta för mötesdeltagare som befinner sig på distans att på ett tydligt sätt se alla i rummet. Med ai-funktionerna förmedlas också mindre gester och ansiktsuttryck vilket enligt Sennheiser säkerställer ökad mötesinkludering.

– På Sennheiser har vi specialiserat oss på överlägsen ljudkvalitet i flera år. Nu har vi hittat en stark videopartner i det oberoende testlaboratoriet ”Image Engineering” för att säkerställa att videokvaliteten kommer upp i samma höga nivå, säger Ronja Harste, produktchef för uc-lösningar på Sennheiser.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.