Servit Center – kontaktcenterguiden 2022

Servit Center – kontaktcenterguiden 2022

Plattform: Servit Center.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Arkitektur (cloud, privat cloud, onprem eller annan): Cloud.

Beskriv er största fördel: Kort startsträcka, lätt att förstå och att komma igång. Intuitivt gränssnitt ger effektivitet och arbetsglädje. En beprövad lösning som växer med behoven.

Beskriv en nackdel med ert system: Vår Windows-klient kan upplevas som gammaldax men vi jobbar med att bygga en modernare.

Vilka marknader finns er plattform på? Sverige.

Hur många agenter har er största kund? 500-1000.

Hur många agenter har er minsta kund? 1-10.

Vilken/vilka operatör/er kan man använda i er lösning? Alla, oberoende av operatör.

Hur integreras en växellösning i er plattform? Vår lösning är i en växellösning. Våra kunder porterar sina växelnummer till vår plattform. Handläggare eller telefonist har verktyg för att betjäna sedan.

Hur integreras crm i er plattform? Vilka crm-system har ni standardintegrationer för? Via Iframe, API eller web services. Vi har några färdiga integrationer, MS Dynamics är en.

Vilka övriga system kan integreras? Vår plattform stödjer och använder sig av Rest API så alla andra system som är flexibla kan integreras med vår via detta.

Vilka ai-funktioner är tillgängliga för era kunder idag? Är det er lösning eller genom tredjepart.Inte annat än vår funktion för kunskapsdatabas, bibliotek med bra svar på vanliga frågor byggs upp dynamiskt för återanvändning.

Vilka möjligheter till self-service-tjänster finns i er plattform? Exempel: Webb-callback, integration web-support på egna hemsidan med mera.

Vilka kanaler finns direkt tillgängliga i er lösning idag, utan att tredjepartslösning integreras? Telefon, Textchatt, sms/mms, E-post, Facebook, Twitter, Callback i kö, Callback från webb.

Övrig kanal som är direkt tillgänglig utan integration av tredjepartslösning? Rest API:et kan räknas som egen kanal.

Vilka övriga kanaler finns tillgängliga i er lösning idag, med hjälp av tredjepartslösning? Co-browsing.

Övrig kanal som är tillgänglig med integration av tredjepartslösning? Även här Rest API:et.

Hur sker routing av ärenden? 1) Handläggare plockar, 2) Handläggare tilldelas nästa i kö, 3) Dispatcher routar manuellt, 4) Filter och triggerhantering routar.

Beskriv hur er IVR-lösning fungerar. Samtal köas, prioriteras och distribueras till handläggare eller för självbetjäning. Handläggare bemannar köer, de loggar in via app eller på webbsida. Man kan välja att besvara samtal i en vanlig fast/mobil telefon, softphone (Sip) telefon eller webRTC HTML telefon.

Beskriv hur agenter har tillgång till kunskapsdatabas eller liknande. Agent väljer mallar och får instruktioner. Eller så hämtar man gamla lösningar från kunskapsdatabasen. Finns andra funktioner också.

Vilka möjligheter finns till utgående kampanjer från agenter? I Servits TM modul får man upp ringlistor som blir kontakter i kundregistret. Man aktiverar ringlistan och bemannar med agenter. Dessa får screenpopup med click-to-dial för utringning.

Kan man göra kund-undersökningar i er lösning? Ja, direkt i vår lösning.

Vilka andra möjligheter till statistik och analys finns i er plattform? Det finns flera funktioner för att ta fram statistik. Tas fram via web UI eller som rapport på mail. Finns möjlighet att bygga egna statistik-rapporter.

Beskriv er wfm-lösning: Vi har ingen wfm-lösning i vår plattform.

Vilka ytterligare funktioner är mest efterfrågade av era kunder just nu?Integrerad chattbot med ai, mycket integrationer framförallt via Rest API:et.

Nämn två saker ytterligare som det är viktigt för befintliga och nya kunder att känna till om er lösning: Vi har många och långsiktiga kunder som är mycket nöjda med systemet och med oss. Vi är kunniga och jordnära där kunderna styr oss.

Här hittar du hela guiden:

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.