Sinch rankas som mest innovativ och bäst i klassen

Innovation En hedersutnämning och en riktig fjäder i hatten. Sinch har i två genomgångar utsetts till bästa leverantör av företags-sms samt mest innovativa företag.
– Vi är stolta över resultaten, säger vd Oscar Werner.

Sinch rankas som mest innovativ och bäst i klassen

Det är i en sammanställning som Roaming Consulting Company gjort som Sinch lyfts upp som det mest innovativa företaget i sin bransch. Därtill så anses företagets sms-tjänst för företag vara den bästa på den Nordamerikanska marknaden. Det i rapporten: ”A2P SMS Messaging Vndor Performance Report 2020”:

Så hur har man lyckats med detta? Innovations-kronan baseras på en genomgång där mobiloperatörer har svarat på hur de uppfattar sina leverantörers innovationskraft. Här rankades Sinch högst.
– Med fler än 800 deltagare från mobiloperatörer visar årets Innovators Report tydligt och klart på innovationskraften i vår marknad”, säger Jason Bryan, vd Roaming Consulting Company. Sinch lyckas kombinera transformativ innovation med en uppmärksam lyhördhet för sina kunders behov.”

När det kom till företags-sms har 500 mobiloperatör från hela världen fått tycka till. Här sågs Sinch vara den som var bäst på den Nordamerikanska marknaden.
– Det är en fantastiskt roligt att utses till det mest innovativa bolaget, att få status som Tier 1-leverantör, och att vi är den ledande leverantören av företags-SMS i Nordamerika. Det är en mycket bra utgångspunkt i vårt fortsatta arbete för att skapa värde och kundnytta, säger Oscar Werner, vd på Sinch.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.