Sinch rankas som mest innovativ och bäst i klassen

Innovation En hedersutnämning och en riktig fjäder i hatten. Sinch har i två genomgångar utsetts till bästa leverantör av företags-sms samt mest innovativa företag.
– Vi är stolta över resultaten, säger vd Oscar Werner.

Sinch rankas som mest innovativ och bäst i klassen

Det är i en sammanställning som Roaming Consulting Company gjort som Sinch lyfts upp som det mest innovativa företaget i sin bransch. Därtill så anses företagets sms-tjänst för företag vara den bästa på den Nordamerikanska marknaden. Det i rapporten: ”A2P SMS Messaging Vndor Performance Report 2020”:

Så hur har man lyckats med detta? Innovations-kronan baseras på en genomgång där mobiloperatörer har svarat på hur de uppfattar sina leverantörers innovationskraft. Här rankades Sinch högst.
– Med fler än 800 deltagare från mobiloperatörer visar årets Innovators Report tydligt och klart på innovationskraften i vår marknad”, säger Jason Bryan, vd Roaming Consulting Company. Sinch lyckas kombinera transformativ innovation med en uppmärksam lyhördhet för sina kunders behov.”

När det kom till företags-sms har 500 mobiloperatör från hela världen fått tycka till. Här sågs Sinch vara den som var bäst på den Nordamerikanska marknaden.
– Det är en fantastiskt roligt att utses till det mest innovativa bolaget, att få status som Tier 1-leverantör, och att vi är den ledande leverantören av företags-SMS i Nordamerika. Det är en mycket bra utgångspunkt i vårt fortsatta arbete för att skapa värde och kundnytta, säger Oscar Werner, vd på Sinch.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.