Sju tips av Connect22-talarna

Event Tempen stiger inför morgondagens stora event. Här har vi samlat sju bra artiklar som talarna på Connect22 redan bidragit med.

Sju tips av Connect22-talarna

Imorgon är det dags för Telekom idags stora konferens Connect22 som har publik både på plats och framför skärmarna: en så kallad hybridkonferens. För en månad sedan började vi ladda upp med PreConnect22 där vi tillsammans med Mårten Hellebro från Cloudway tipsade om hur man skapar effektiva hybridmöten.

Flera av våra talare på Connect22 är experter på Microsoft Teams, även om de imorgon kommer ha ett bredare perspektiv. Lagom till Teams femårsdag så skrev vi en artikel – en väldigt lång en – med 99 tips för ett effektivare användande av samarbetsplattformen.

Mårten Hellebro som kommer att vara moderator för hybridmötes-spåret bidrog med 11 tips och det gjorde talarna Henrik Byström från Downriver Management och Sofia Fiske från Diwo också.

Sofia Ahlmark Hyvärinen från Tele2 är en av framtidsspanarna på förmiddagen och i mars tipsade hon och Henrik Byström om hur man behåller sin kreativitet digitalt. Massor av bra tips.

Den tredje trendspanaren är Anders Kasberg från Office Management som spanar kring det moderna kundmötet. För ett drygt år sedan analyserade han analys-företagen i en läsvärd krönika.

Informationsteknik Scandinavias tekniske chef Marcus Boij föreläser om digitalt samarbete med hjälp av whiteboards. Nyligen tog vi in honom som expert för att prata om projektorns framtid i mötesrummen.

Telias Beata Nylén är det senaste tillskottet bland talarna på Connect22. Hon kommer att prata om hur man med moderna verktyg analyserar sina kundmöten. Här berättar hon om möjligheterna.

Från Danmark kommer Andreas Utzon-Frank från If för att berätta om hur de jobbar med hybridmöten. Bland planerna finns utvärdering av ar och vr.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.