Slack får ny ai-funktionalitet – ska spara användarna mer än 90 minuter i veckan

AI Nu får Slack nya ai-funktioner som ska göra användarna mer effektiva genom bland annat ai-driven sökning och autogenerade sammanfattningar

Slack får ny ai-funktionalitet – ska spara användarna mer än 90 minuter i veckan

Slack, som sedan ett par år tillbaks ägs av Salesforce, lanserar nu Slack AI. Med hjälp av generativ ai kan användarna göra ai-stödda sökningar, få kanalöversikter och sammanställningar av disskusionstrådar.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Funktionerna bidrar enligt bolaget till snabbare svar och effektivare sammanställningar av stora mängder kunskap som delas inom organisationen. Enligt bolaget kan användare spara i snitt 97 minuter per vecka med hjälp av den nya ai-funktionaliteten.

I en rapport från Gartner svarade nästan hälften av de tillfrågade att de har svårt att hitta den information de behöver för att effektivt kunna utföra sitt arbete.

– Med Slack AI möjliggör vi för våra kunder att dra full nytta av den samlade kunskap organisationen genererar i Slack. Det gör att de kan jobba snabbare och istället frigöra tid åt det som verkligen skapar innovation, säger Denise Dresser, vd på Slack.

Slack AI lanseras först för de som använder Slack på engelska men planer finns enligt bolaget på att utöka med fler språkstöd senare under våren.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.