Snabba svar på mobilproblem med ny app

Appar Att hitta en lösning när mobilen inte gör som du vill kan vara tidsödande och krångligt. Appen Wysdom vill samla svaren på ett ställe.

Snabba svar på mobilproblem med ny app

Företaget Crowdcare som ligger bakom appen Wysdom tycker att det måste bli lättare för vanliga användare utan något större teknikintresse att hitta lösningar när deras smartphone krånglar. Genom att ställa en fråga till appen ska man kunna få ett snabbt och begripligt svar från företagets databas med supportinformation. Frågorna kan antingen skrivas eller talas in i appen och genom att hämta in information om användarens telefon ska svaren kunna görs precisa.

Ännu så länge finns Wysdom bara i betaversioner för Android men även Iphone-användare ska inom kort kunna ladda ner en egen version av Wysdom. Till att börja med är Wysdom gratis att använda men längre fram kommer det att kosta en slant att använda systemet.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.