Snart stängs Skype for Business Online

Samarbete I slutet av månaden stängs Skype for Business Online. Microsoft meddelar nu sina användare att det är hög tid att gå över till Teams.

Snart stängs Skype for Business Online

Alla har känt till att Skype for Business Online skulle stängas under en längre tid. Men nu är dagen D den 31 juli 2021 snart här – och trots att det skett miljontals övergångar till Teams redan är det en del organisationer som inte tagit klivet än.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår unika digitala Premium-tjänst öppen bara för prenumeranter.
  • Ett nischat nyhetsbrev för just ditt intresseområde; Professional eller Contact Center.
  • Full tillgång till vår digitala kunskapsbank med över 16 000 artiklar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

De kommer att schemaläggas för uppgraderingar till Teams Only-läge inom kort, med hjälp av Microsoft. Aviseringar för när det är dags skickas till klientadministratörer i Microsoft 365 Message Center och Teams administratörscenter 90 dagar innan uppgraderingen ska göras.

Dessa assisterade uppgraderingar börjar i augusti, och de som har fått ett datum kan fortsätta använda tjänsten fram till det datum som de fått av Microsoft.

Skypes konsumenttjänst, Skype för Business Server-produkter och Skype for Business Online som drivs av 21Vianet i Kina påverkas inte av nedstängningen.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.