Snom lanserar fler produkter för hybridarbete

Produkt Nytt headset och en kompakt konferenshögtalare – Snom lanserar ny två enheter för att få alla olika arbetsscenarios att flyta smidigare.

Snom lanserar fler produkter för hybridarbete

Hybridarbetet fortsätter att vara vardag även efter att covid-stängningarna upphört. För att underlätta för företag och hänga med i trenderna har Snom släppt två nya produkter. Två enheter som passar både på hemma och på kontoret.

Den första är ett headset kallat A330 som finns med antingen en eller två hörkoppar. Detta USB-headset ska kunna leverera hd-ljus, har passiv brusreducering och D/A-konverteringsteknik. Att det är USB innebär att det kan användas oavsett vad för mjukvaruplattform man kör (Teams, Zoom, Google Meet med flera). Lurarna ska även ha fått uppdaterad design med justerbara öronmuffar för maximal komfort.

C300 kallas Snoms nya högtalartelefon. Denna väger in på blott 200 gram samtidigt som den erbjuder full duplex handsfree med Bluetooth 5.0 samt NFC-teknik.  Självklart har den USB-port för att kunna användas med dator, mobil eller annan enhet. Vidare kan man koppla in ett extern headset.

Högtalartelefonen må vara kompakt men den har sex individuella mikrofoner och tekniks som ska minimera eko.

Med ombord är ett batteri som ska klara 24 timmars taltid och öve fem dagar i stand by.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.