Softpay gör mobilen till en kontaktlös betalterminal

mobilitet Nets och Softpay samarbetar kring ny betallösning som kan köras i både mobiler och surfplattor.

Softpay gör mobilen till en kontaktlös betalterminal

Nu lanseras en ny mobilapp som låter dig använda en Android-baserad mobil eller surfplatta som en kontaktlös betalterminal.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

– Idag krävs flexibilitet, mobilitet och snabbhet vid försäljning och med Softpay förenklar vi betalprocessen för såväl konsumenter som handlare. Lösningen är både enkel att använda, säker och kostnadseffektiv, säger Louise Richardson, Sverigechef för Nets.

Både med och utan pin-kod

Nets har slagit sig ihop med det danska betalföretaget Softpay.io för att kunna erbjuda den nya betallösningen som låter dig använda en vanlig mobiltelefon för att ta betalt för varor och tjänster. Appen kan hantera transaktioner både med och utan pin-kod.

– Tillsammans med Nets introducerar vi en enkel och kostnadseffektiv mobil betallösning som digitaliserar fysisk handel inom många olika områden, med stora fördelar för såväl handlare som konsumenter. Betalflödet blir mer mobilt och effektivt och lösningen är lika enkel att använda som att implementera, säger Craig Jacoby, VD på Softpay.io.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.