Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Soluno får ny produkt- samt ekonomichef

UCaaS-leverantören Soluno förstärker personalstyrkan. Jasinta Rajan går in som CFO och Johan Dalström som CPO.

Soluno får ny produkt- samt ekonomichef

SolunoBC växer snabbt och för att fortsätta hålla tempot har företaget nu sett till att rekrytera ny ekonomichef samt en ny produktansvarig. Jasinta Rajan blir den som ska hålla i ekonomin och hon kommer närmast från en roll som businesscontroller på Ericsson.
– Jag har ägnat mesta tiden av mitt yrkesliv i entreprenörsdrivna snabbväxande bolag men även lärt mig mycket om vikten av processer, rutiner och skalbarhet som konsult på EY, säger hon.

Johan Dalström å sin sida har lång erfarenhet som produktchef och har arbetat inom operatörsbranschen samt med mjukvaruutveckling. Enligt Soluno är bakgrunden och expertisen inom telekom en nyckel som företaget kan använda för sitt interna förändringsarbete kopplat till produktutvecklingen.
– Jag är tacksam för möjligheten att få arbeta med Soluno. Det är ett fantastiskt team med ett extremt konkurrenskraftigt Cloud PBX-erbjudande. Jag tror och hoppas att jag genom mina erfarenheter och mitt ledarskap kan ge mervärde till företagets fortsatta framgång, säger Johan Dalström.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter