Solusbc satsar på Lync med telefoni

UC Solusbc ska börja sälja Lync 2013 hostad med telefoni. Tanken är att funktionerna ska integreras med de Telepo-baserade molntjänsterna. Satsningen vilar på ett färskt avtal med Nervogrid.

Solusbc satsar på Lync med telefoni

– Med stöd av Nervogrids professionella team kan vi erbjuda Hosted Lync med Enterprise Voice som ett tillägg i vår kommunikationsplattform Solusbc, kombinerat med Nervogrids Cloud Control Panel, säger Martin Norling, som är utvecklingschef på Solusbc, tidigare QM Solutions.

Han hävdar att man här skapar det mest moderna och unika uc-erbjudandet på den svenska marknaden.

Finska Nervogrid bidrar med Microsoft Lync 2013, i en installation med Hoster Pack version 2 med Enterprise Voice. Men Nervogrid, som nyligen köpts av Also Holding och kommer att verka under namnet Also Cloud, bidrar också med de lösningar kring Lync som en återförsäljare behöver. De kallar systemet för Cloud Control Panel.

– Vår Cloud Control Panel finns enligt modellen mjukvara som tjänst, vilket erbjuder det snabbaste sättet att mäkla molntjänster och ett effektivt sätt att bygga unika molnerbjudanden, säger Tom Casaer, kanalansvarig på Nervogrid.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.