Sony Ericsson färgkodar sina nyheter

Med julhanden i sikte släpper Sony Ericsson två prestigemodeller. Cybershot-telefonen K850 och Walkman modellen W910 med färgmatchande högtalare som tillbehör.

Sony Ericsson färgkodar sina nyheter

Den nya Walkman modellen W910 kan fås med portabel högtalare i samma röda nyans som telefonen. Med funktionen Shake control kan du genom en lätt vickning av telefonen byta låt, skakas telefonen byts låtarna slumpmässigt, så det gäller att dansa kontrollerat när man hittat låten man gillar. Shake control används även till att styra spel på mobilen.

Sony Ericsson passar även på att lansera högtalaren mbs-100, som via bluetooth sladdlöst kan spela upp streamad musik från mobilen med den senaste streamingtekniken a2dp.

Ny kameramobil

Den nya cybershot-telefonen K850 ska bli ett värdigt alternativ till den renodlade digitalkameran. Detta tack vare fem megapixlar, Xenon-blixt och videolampa tillsammans med mjukvara som optimerar ljusbalans i bilden och funktion att ta flera bilder i snabb följd.

– Sony Ericsson ska först och främst erbjuda den bästa mobiltelefonen, men i K850 erbjuder vi dessutom ett hundraprocentigt alternativ till den renodlade digitalkameran, säger Rikard Skogberg på Sony Ericsson.

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.