Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Soti lanserar IoT-lösningen Connect

Kontoret Den första av sitt slag på marknaden. Så beskriver Soti sin lösning Connect som gör det enkelt att ansluta olika typer av IoT-Enheter – även de på MQTT- och REST-protokoll.

Soti lanserar IoT-lösningen Connect

Det var under sin årliga användarkonferens Sync som Sotu lanserade sin IoT-lösning som ger stöd åt hanteringen av Sato-, Brother- och Printronix-skrivare. Alltså skrivare med affärskritisk funktioner utvecklade för detaljhandel, tillverkningsindustri, logistik- och transportbranschen samt sjukvårdssektorn.
– Styrkan i vårt samarbete med Sato, Brother och Printronix är ett tydligt bevis på den servicenivå vi ger våra kunder. På Soti är vi stolta över att jobba i linje med våra kunders verksamhetsbehov och leverera de rätta lösningarna som är unika för just dem. Soti Connect är den lösning som kommer ta IoT-marknaden till nya höjder tack vare dess enormt integrerade hanterings- och säkerhetsfunktioner, säger Carl Rodrigues, vd på Soti.

Lösningen kommer som en del i Sotis plattform One och är ett svar på den frustration vissa kunder haft över hanteringen av industri- och kontorsskrivare. Enligt företaget så ska Connect inte bara underlättar drift och underhåll – det ska även göra det enklareatt implementera nya IoT-initiativ.
– Med de framsteg som görs inom IoT och enhetsuppkoppling förväntar sig våra kunder idag i större utsträckning tidsbesparingar, noggrannhet och kostnadseffektivitet. Med Soti Connect ökar vi kundupplevelsen genom att vi säkerställer att våra CLNX- och PWNX-skrivare, tillsammans med framtida skrivare, fungerar prickfritt och på ett pålitligt sätt dygnet runt. Allt det i kombination med en avsevärt reducerad nertid och fjärrstyrd support för att lösa uppkomna problem på ett smidigt sätt.  Vi ser fram emot att integrera andra Sato-produkter med lösningen och därmed tillföra ökat värde till våra kunder, säger Noriyasu Yamade, vd på Sato.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter