Soti lanserar nytt verktyg för diagnos och analys

It En lösning för att snabbt kunna hantera problem i appar och mobila enheter. Soti lanserar nu lösningen Xsight som de menar ska minska driftskostnaderna för affärskritisk mobil verksamhet.

Soti lanserar nytt verktyg för diagnos och analys

I takt med att mobil teknik och lösningar får en allt mer central roll i företags verksamhet, så krävs det lösningar som kan hantera detta. Ett tydligt exempel på att det behövs kommer i att forskning visat att många företag har liten eller ingen insyn i sina mobila enheter och appar. Därtill framgår det att medarbetare snudd på aldrig rapporterar problem till it.

Risken med detta är att problem kan uppstå utan att it-avdelningen kunnat upptäcka och hantera dem innan det är för sent. Och är det något som är kostsamt – så är det driftsstopp.

Xsight ska ge mer möjligheter

För att lösa problemet har Soti lanserat Xsight som ska ge möjlighet till djupanalys, avancerad diagnostik och hantering av mobila enheter. Nyheten kan integreras i företagets Mobicontrol och ska då ge utökade funktioner inom företagets EMM-system.
– I takt med att organisationers mobila enheter blir allt fler och alltmer komplexa ökar också antalet mobila problem som påverkar medarbetarnas prestation, den totala produktiviteten och kundnöjdheten. Organisationer kan inte se eller fysiskt hålla i enheter som är på distans för att identifiera problemen, och de kan inte fullt förstå orsakerna bakom driftstoppen. Vi skapade Soti Xsight för att ta itu med denna glipa genom att kombinera avancerade diagnostiska funktioner tillsammans med kraftfulla analytiska insikter för att svara på ”varför” det finns ett problem och ”hur” vi kan lösa det. Framgångsrika företag är i behov av att enheter och appar bara fungerar, säger Carl Rodrigues, grundare vd på Soti.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.