Stämpelklocka och uc i ett

Appar Timeapp ska förenkla tids- och projektredovisningen för småföretagen. Men det finns också möjlighet att samverka inuti appen och hålla kontakt med andra användare i organisationen.

Stämpelklocka och uc i ett

Timeapp från P&K utvecklingskonsult är en app som fungerar som ett administrationsverktyg för tids- och projektredovisning. Appen riktar sig till små företag som vill ha en samlad plats där användare kan lägga in tidsrapportering, utgifter i tjänst och materialkostnader knutna till ett projekt. Ger man appen tillgång till smartphonens gps kan man också använda den för att dokumentera resor och föra körjournal, informationen ska sedan kunna exporteras till bokföringssystem.

I appen finns också möjlighet att samarbeta med kollegor genom en intern mejlfunktion och ett mindre intranät med ett forum som uppdateras i realtid.

Tjänsten finns i tre olika nivåer, för ensamföretagaren, för de mellan 3–9 användare och för företagen med över tio användare. Beroende på vilket paket man väljer varierar prisbilden men baspaketet för mellan 3–9 användare kostar 350 kronor i månaden.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.