Stilmedvetet från Sony Ericsson

Nu följer svenska mobiltelefontillverkaren Sony Ericsson i Nokias fotspår. Företaget har tagit fram en mobil för de modemedvetna, vilket klingar exakt som Nokias melodi.

Stilmedvetet 
från Sony Ericsson

Nokia har på sistone varit mycket för att lansera uppseendeväckande mobiltelefoner, senast med en lur i Versace-design. Men egentligen kanske man ska säga att samtliga mobiltelefontillverkare satsar allt mer krut på design och image. Att Sony Ericsson nu släpper en livsstilsmobil kan säkert vara mycket efterlängtat och därför passar Telekom idag på att bjuda på lite helggodis.

Z520i, som i standardutförande kommer i vitt eller silver har en vga-kamera med 4x digitalzoom och möjlighet att spela in videosekvenser. Telefonen har dessutom en mediespelare som stödjer stöder videoformaten mp4 och 3gp samt ljudformaten mp3, amr, wav och aac och musikstycken kan användas som ringsignal. Låtar, videos och spel pausas automatiskt vid inkommande samtal.

Z520i är en fyrbandstelefon med en 1,8 tums tft-skärm med 65 000 färger är även utrustad med en mindre skärm på ovansidan. Telefonen kan synkroniseras med en pc via en usb-kabel.

– Vi ville skapa en telefon för den unga och modemedvetna generationen. En telefon som inte liknar någon annan och som kombinerar design, mode och det senaste inom teknik, säger Ola Lilja-Molén, Marknadschef på Sony Ericsson.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.