Stjärnafyrkant gör comeback i Västerås

Bransch Kedjan Stjärnafyrkant är åter representerade i Västerås. Detta då en ny butik ansluter.
– Vi kommer erbjuda kunderna i Västerås ett brett utbud av produkter och tjänster och hoppas därmed kunna fylla de luckor som saknats i Västerås – toppat med vår service!, säger Michael Hellberg, vd och delägre i butiken.

Stjärnafyrkant gör comeback i Västerås
Michael Hellberg, vd Stjärnafyrkant Västerås

Stjärnafyrkant grundades på 1990-talet av Västeråsduon Mats Aplberg och Åke Björkman. Dock har kedjan under en tid varit frånvarande från staden. Men nu återtar man position och återigen kommer företagsskylten hängas upp.
– Våra kunder ska få service och support i ”Västeråsklass” – det vill säga bättre än världsklass, som jag brukar säga, säger Michael Hellberg, ny vd och delägare till Stjärnafyrkant Västerås.

Michael har lång erfarenhet av elektronik- och telekombranschen. Bland annat har han arbetat på Phonehouse och i Tele2-butiken på Erikslund.
– Vi har ett starkt varumärke i Västerås, genom att kedjan tidigare varit etablerade på orten, så det känns mycket bra att få informera alla Västeråsbor om att StjärnaFyrkant är tillbaka, säger Liza Biehl, VD för Stjärnafyrkant Sverige AB.

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.