Stockholms Stadsmission väljer Telavox

Affärerna Stockholms Stadsmission har tecknat ett ramavtal med Telavox som omfattar växel, mobil och fast telefoni åt sina 550 anställda.

Stockholms Stadsmission har cirka 550 anställda och 400 volontärer. Avtalet mellan Stockholms Stadsmission och Telavox gäller bland annat växeltjänster och mobila och fasta anknytningar för de anställda.

Mona Ekesryd är it-chef på Stockholms Stadsmission. Hon lyfter fram vikten av att Stockholms Stadsmission måste kunna garantera en stabil och säker telefoni för sina våra verksamheter och i alla situationer.

– Telavox är rätt leverantör för det uppdraget. De kommunikationslösningar som vi nu får är moderna och flexibla vilket också avspeglar hela vår organisations arbete.

– I ett allt mer krävande samhälle blir insatser från organisationer som Stockholms Stadsmission allt viktigare. Vi är glada och stolta över att kunna hjälpa Stockholms Stadsmission i deras arbete med en effektivare kommunikation, säger Filip Kirsten, ansvarig för avtalet med Stockholms Stadsmission hos Telavox. Ramavtalet sträcker sig över tre år och gör det även möjligt för fler stadsmissioner runt om i landet att ansluta sig. Värdet på avtalet är okänt.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.