Sund ny integrationschef hos Tieto

Henrik Sund får ansvaret för konsult- och integrationstjänster hos bantande Tieto.

Sund ny integrationschef hos Tieto

Häromdagen blev det klart att Tieto genomför en stor omstrukturering. 1 300 medarbetare, varav 300 i Sverige, får lämna bolaget. Större fokus på Sverige och Finland samt en mer slimmad organisation ska ge företaget bättre lönsamhet är det tänkt. Samtidigt blir det också omflyttningar på ledningsnivån. Henrik Sund, som tidigare arbetat på bland annat Cap Gemini och Nokia Networks, får ansvaret för konsult- och integrationstjänster. Det är en verksamhetsgren som getts hög prioritet i företagets nya strategi fram till och med 2016.

– Jag är mycket glad att börja på Tieto. Bolaget har starka kundrelationer och är övertygad om att det finns en stor marknadspotential och möjligheter att skapa ökade kundvärden genom att bygga vidare på befintliga kundrelationer, bolagets djupa teknikkunnande och de 3 000 anställda som redan arbetar inom området, säger Henrik Sund.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.