Svensk cx-jätte skapas när Redway och Absfront går ihop

branschen Sammanslagna konsultföretag ska erbjuda helhetslösningar på cx-området.

Svensk cx-jätte skapas när Redway och Absfront går ihop

I oktober i fjol meddelade Combinedx att man skulle förvärva konsultföretaget Redway, som har specialiserat sig på cx-tjänster. Nu tar koncernen nästa steg, genom att slå samman Redway med ett annat av sina dotterbolag: Absfront.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Resultatet blir en av de ledande svenska aktörerna på marknaden för helhetslösningar inom cx, customer experience. Företaget kommer att kunna erbjuda tjänster inom upphandling, implementering och förvaltning av verksamhetskritiska it-lösningar. Absfront bidrar med kompetens inom Microsofts produktutbud, däribland Dynamics 365 CE, Power Platform och Azure-integration.

Redway, som tidigare gick under namnet Telemanagement, hjälper idag stora aktörer i privat såväl som offentlig sektor att skapa bättre kundupplevelser med hjälp av modern teknik och arbetssätt. I framtiden kommer varumärket Redway leva vidare, med en tydlig inriktning på upphandlingstjänster.

– Vi har sett en allt större efterfrågan från kunderna att få växelverkan mellan teknik och verksamhetskunnande för att maximera effekten av de it-lösningar som har fokus på att förbättra kundrelationer och optimera arbetssätt inom dessa områden, säger Sebastian Merlöv, vd på Absfront i ett uttalande.

”Har en unik verksamhetskunskap”

– Absfront är redan idag en ledande specialist på svenska marknaden inom Microsoft Dynamics 365, Azure-integrationer och Power Platform. Konsulterna på Redway har i sin tur en unik verksamhetskunskap inom upphandling och implementation med tonvikt på kundservice och eftermarknad. Tillsammans blir vi den största och mest kompletta leverantören med experter på plats i Sverige inom dessa områden.

Redway blir ett dotterbolag till Absfront under årets avslutande kvartal och under det första halvåret 2024 ska Redway och Absfront fusioneras till ett gemensamt bolag.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.