Svensk Fotboll flyttar in i Telias mobiler

Från och med april månad kan Telias kunder titta på landskamper och allsvenska matcher i sina mobiltelefoner. Det är ett resultat av att Telia tecknat ett fyraårigt avtal om exklusiva rättigheter att sända svensk fotboll i mobilen som operatören tecknat med Kentaro.

I ett första skede kommer kunderna att erbjudas direktsända allsvenska matcher som en del av det tv-paket som finns i Telias mobilportal Surfport. Tittarna väljer själv om de vill se matchen i direktsändning eller som sammandrag i efterhand. Avtalet ger även Telia möjlighet att erbjuda tjänster som resultatservice och sändning av exklusivt material både under och efter matchen.

Telia har även ingått ett nära samarbete med Svenska Fotbollförbundet, elitföreningarna inom Föreningen Svensk Elitfotboll och Föreningen Elitfotboll Damer som bland annat innefattar sponsor- och marknadsrättigheter och Telia blir därmed exklusiv sponsor och partner inom telekom.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.