Svensk prisas för Cisco-utbildningar

Emanuel Lipschütz är den enda instruktören i Sverige och en av få i världen som fått Ciscos utmärkelse Sirius Top Quality Instructor Award.

Netsafes grundare Emanuel Lipschütz får utmärkelsen för sina gedigna datakommunikationskunskaper och förmåga att utbilda inom sina kompetensområden: datacenter, routing/switching, it-säkerhet och service provider. Det är utbildningar som hålls i samarbete med Global Knowledge, Ciscos största utbildningspartner i Sverige.

– Jag är givetvis mycket glad över denna utmärkelse, ett bevis på att jag gör ett bra jobb. Jag trivs verkligen i rollen som instruktör, det är också en viktig komponent för min egen utveckling som konsult. Jag tror mycket på kombinationen av att hålla utbildning och att jobba praktiskt med det jag utbildar inom, säger Emanuel Lipschütz.

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter
Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!