Svenska vd:n vinner globalt IoT-pris: ”Enorm ära”

IoT Nyligen arrangerades IoT Global Awards och Stefan Albertsson som är vd på Addsecure fick ta emot ett prestigefyllt pris.

Svenska vd:n vinner globalt IoT-pris: ”Enorm ära”
Stefan Albertsson, foto: Addsecure.

På IoT Global Awards väljer varje år en oberoende panel ut de bästa företagen, start up-bolagen och företagsledarna inom IoT-branschen. På årets gala utsågs Stefan Albertsson till ”IoT Executive of the Year”.

Nomineringen löd: ”På bara ett decennium har Stefan Albertsson förvandlat ett en gång blygsamt svenskt företag fokuserat på övervakad larmöverföring till ett multinationellt IoT-bolag med en omsättning på 200 miljoner euro. Med en fast övertygelse om att säker IoT är nyckeln till att förändra samhället, har Albertsson byggt en unik företagsgrupp som är dedikerad till att skapa en positiv inverkan i en alltmer uppkopplad värld. Som ledare för sitt team på nu 1100+ Addsecurianer visar Albertsson inga tecken på att sakta ner utan håller sig snarare trogen mottot ”Fantasin är den enda gränsen” genom att kontinuerligt förbättra portföljen med innovativa lösningar och expandera till nya IoT-vertikaler”.

Addsecure:s vd var så klart nöjd med utmärkelsen.

– Utmärkelsen IoT Executive of the Year är en enorm ära och jag tar emot priset å hela Addsecure-teamets vägnar. Våra dedikerade, begåvade och hårt arbetande medarbetare är drivkraften bakom vår starka tillväxt när vi levererar på vårt uppdrag att göra världen säkrare, smartare och mer hållbar genom säkra IoT-lösningar, säger Stefan Albertsson. 

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.