Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Svenskarnas plattform ska ”ta molnet till nya höjder”

Router ”Troligen den mest kraftfulla routerövervakningsplattformen på marknaden”.
Så beskriver svenska Induo sitt system EnCloud som gör det möjligt att fjärrövervaka och hantera installerade routrar.

Svenskarnas plattform ska ”ta molnet till nya höjder”

Visning av realtidsdata för alla routrar i drift och tillgång till cirka 200 enskilda driftsparameterar för varje router. EnCloud är ett kraftigt verktyg som kan köra på helt automatiskt eller anpassa sig dynamiskt efter förhållandena.
– Med EnCloud kan nästintill magiska saker åstadkommas. Tack vare de nya funktionerna går det nu att skräddarsy funktioner och integrationer i större utsträckning än tidigare, säger Ulf Seijmer, Creative Director på Induo.

Det svenska företaget menar att deras plattform för unik och otroligt kraftfull. Och att man nu utökat med funktioner som förstärker tjänstens kärnvärden, integrerbarhet, skalbarhet och automatisering. Att kunna skala upp är ytterst viktigt för de flesta företag. EnCloud får utökat stöd för att utbyta information med andra system via så kallade API-er. Det gör det lätt att integrera hårdvarans funktioner i en egen plattform och från sin egen operatörspanel styra funktioner, driftsätta routrar, pusha nya inställningar med mera.

Uppdateringen innebär att man i stort tagit bort behovet av specialutvecklad mjukvara – utan allt sköts via molnet till en fast kostnad. Genom plattformen introduceras nya funktioner löpande.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter