Sverigechefen på Dstny kliver av

Branschen Claes Lindholm lämnar rollen som vd för Dstny Sverige.

Sverigechefen på Dstny kliver av

I ett pressmeddelande skriver Dstny att Claes Lindholm från och med den 22 januari lämnar rollen som vd för Dstny Sverige för att anta nya utmaningar. Samtidigt skriver Dstny att Claes Lindholm kommer att finnas kvar och verka i bakgrunden för att ”stötta bolaget i en bra överlämning och i rådgivning”.

Den avgående vd:n har arbetat i 20 år på bolaget och har de senaste åren lett transformationen av Soluno BC till Dstny Sverige. Fokus har den senaste tiden bland annat legat på att bygga upp en ny ledningsgrupp.

– Individerna i ledningsgruppen har de senaste åren handplockats för den transformeringsresa som väntar framåt. Vi står nu starkt rustade för att fortsätta att utveckla nästa generations produkter för våra kunder och partners. Jag vill även passa på att rikta ett stort tack till alla kunder och partners, säger Claes Lindholm.

I pressmeddelandet skriver bolaget också att Babak Ayani, som är ansvarig för indirekt försäljning, sedan den 11 december ingår i ledningsgruppen.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.