Sveriges största privata vårdgivare förlänger avtal med Tele2

Branschen Praktikertjänst som är Sveriges största privata vårdgivare förlänger samarbetet med Tele2. Operatören ska leverera lösningar inom telefoni och datanät med internetaccess.

Sveriges största privata vårdgivare förlänger avtal med Tele2

Praktikertjänst har funnits i över 60 år och har cirka 750 mottagningar över hela Sverige som ägs och drivs av ledande praktiker. Sedan 2017 har bolaget haft ett avtal kring telefonitjänster. Det avtalet förlängs nu.

 – Vi är mycket glada över samarbetet med Sveriges största vårdgivare inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Det som gör samarbetet med Praktikertjänst extra spännande är alla skiftande önskemål och behov av lösningar inom datanät med internetaccess och telefonilösningar, säger Sofia Ahlmark Hyvärinen, försäljningsdirektör B2B på Tele2. 

 Avtalet omfattar bland annat internetaccesser via fiber och 4G-5G-nätet som gör det möjligt att jobba överallt där det finns täckning i Tele2s mobilnät. För att ge möjlighet till kontinuerlig driftövervakning, maximal bandbredd och minimala nätfördröjningar så ingår en egen direktuppkoppling mot internet, som inte delas med andra användare.

I ramtalet ingår: Fast telefoni, mobil telefoni, Tele2 Växel, TeleQ, mobilt bredband, bredband med dedikerad fiber och hårdvara som mobiltelefoner, surfplattor och tillbehör. 

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.