Swappie breddar – riktar in sig mot företag

Mobiltelefoner En lösning där begagnade telefoner kan erbjudas utan moms. Efter Europaexpansionen har Swappie nu även valt att gå in i B2B-affären.

Swappie breddar – riktar in sig mot företag

Företag som inritat sig på återbruk har ett problem. Ofta fastnar de i att begagnade produkter inte kan säljas utan moms, något som då innebär att exempelvis renoverade mobiler blir ett dyrt val för företag.
Men nu säger sig Swappie ha en lösning på detta.

Men hur? Jo, eftersom företaget äger renoveringsprocessen och köper några av sina telefoner från andra företag, så har de möjligheten att även i andra änden erbjuda momsbefriade telefoner.
– Vi är oerhört stolta över att kunna erbjuda en billigare lösning för företag. Telefonen ingår i de anställdas dagliga arbete, i form av e-post, kalender och andra grundläggande uppgifter och det känns därför positivt att kunna bidra till en mer kostnadseffektiv lösning, säger Fanny Nyman, marknadschef för Swappie i Sverige.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.