Nya appar ger kontroll över kontaktcentret från mobilen

kontaktcenter Talkdesk släpper två appar som låter agenterna jobba på språng.

Nya appar ger kontroll över kontaktcentret från mobilen

En av fördelarna med ett molnbaserat kontaktcenter är att det är enkelt att ställa om till en hybrid arbetsmiljö. Nu släpper kontaktcenterleverantören Talkdesk två nya mobilappar som ska göra det ännu smidigare att arbeta på distans.

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

Talkdesk erbjuder redan sedan tidigare en mobilapp som ger medarbetarna tillgång till funktioner i kontaktcentret från sina mobila enheter, men nu tillkommer även Talkdesk Phone Mobile App och Talkdesk Schedule Mobile app. Apparna kan användas för att kommunicera med kollegor i kontaktcentret och hantera schemaläggningen helt från mobilen, oavsett var man jobbar.

Vill säkerställa exceptionella kundupplevelser

– Talkdesk vill säkerställa att kontaktcentret ska kunna leverera exceptionella kundupplevelser även i dagens hybrida arbetsmiljöer och vi kommer att fortsätta att leverera ny innovation i Talkdesk on the go-sviten, säger Charanya Kannan, utvecklingschef på Talkdesk.

Talkdesk Phone Mobile App, som kompetterar den befintliga appen Talkdesk Conversations Mobil App, ger medarbetarna tillgång till en molnbaserad telefoniplattform som gör att de kan kommunicera och samarbeta på ett effektivt sätt.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.