Han tar plats i ledningsgruppen på Tre

nytt jobb Johan Hörberg går från Chili Mobil till rollen som chief commercial officer för Tres företagsaffär.

Han tar plats i ledningsgruppen på Tre

Den 2 januari klev Johan Hörberg in i rollen som chief commercial officer, CCO, för Tres företagsaffär, vilket även innebär att han tar plats i bolagets ledningsgrupp. Övergången sker i samband med att Niklas Sjöstrand lämnar Tre och går över till egen konsultverksamhet.

– Jag är väldigt glad över att få välkomna Johan i rollen som ny Chief Commercial Officer för vårt företagserbjudande. Johan har lång och gedigen erfarenhet från telekombranschen och kommer att vara ett starkt tillskott till Tres ledningsgrupp och organisation. Jag vill även passa på att tacka Niklas för tiden på Tre och önska honom lycka till i framtida utmaningar, säger Haval van Drumpt, vd på Tre Sverige i ett pressmeddelande.

Johan Hörberg kommer närmast från positionen som chief commercial officer på Chili Mobil och har tidigare jobbat på Comhem och Telia Company, där han bland annat ansvarade för affärsområdet små och medelstora bolag.

– Det känns otroligt kul att få möjligheten att fortsätta leverera tillväxt för Tres företagsaffär. Jag ser fram emot att bygga vidare på succékombinationen av utmanarpositionen, en stark medarbetarkultur och tillväxtpotentialen som finns inom företagsmarknaden, säger Johan Hörberg.

    Tipsa oss om nytt jobb!

    Senaste artiklarna

    Telekom idag

    Telekom idag Premium

    Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.