Tar upp kampen mot smutsen

Med nya Doro aub200h tar Doro upp kampen mot Sveriges alla smutsiga arbetsmiljöer. Den stationära telefonen är specialutvecklad för att minimera möjligheterna för smuts att få fäste.

Tar upp kampen mot smutsen

Doro aub200h är specialutvecklad för att minimera möjligheterna för smuts att få fäste. Telefonen utlovas också enkel att hålla ren eftersom alla tangenter ligger plant och i nivå med telefonens frontpanel. Doro aub200h är därför perfekt för offentliga miljöer där behovet av hygien är stort.

Allt från sjukhus och tandläkarmottagningar till produktionsanläggningar och serviceinrättningar är beroende av en ren arbetsmiljö för att undvika smittorisker. Detta har Doro tagit fasta på och lanserar därför Doro aub200h som med sin speciella design gör det enkelt att avlägsna exempelvis bakterier från telefonens yta.

– Telefonen är en av de absolut största bakteriebärarna på arbetsplatser, något som är okänt för många. Anledningen är att kontorstelefoner, precis som tangentbord, ofta är svåra att hålla rena, vilket skapar en gynnsam miljö för bakterier att växa i. Därför hoppas jag att många arbetsplatser får upp ögonen för Doro aub200h, säger Fredrik Forssell marknadschef på Doro.

Färre bakteriehärdar

Enligt en studie som Doro nyligen genomfört i Storbritannien så skulle en majoritet av britterna överväga juridiska åtgärder mot sin arbetsgivare om de upptäckte att de blivit allvarligt sjuka av smutsig kontorsutrustning. Över en tredjedel av britterna visste inte heller när deras telefon senast rengjordes.

Nya Doro aub200h utlovas mycket enkel att rengöra tack vare den platta membranytan. Hela telefonen är också utformad med så få ytor som möjligt där bakterier kan få fäste. Exempelvis är telefonklykan magnetisk för att undvika att smuts och bakterier samlas under telefonluren.

Doro aub200h finns att köpa hos specialåterförsäljare av hjälpmedel och kontorsutrustning, samt telekomfackhandeln över hela landet och har ett cirkapris på 600 kronor.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.