Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

TCS och Ericsson i samarbete

Branschen Ett samarbete för att driva på omvandlingen av forsknings- och utvecklingsmiljön. Nu meddelar Tata Consultancy Services att de ska hjälpa Ericsson i utvecklingen av nästa generations nätverksarkitektur.

TCS och Ericsson i samarbete

Teknikjätten Ericsson har valt att ingå parterskap med TCS för att omvandla sin FoU-miljö och säkerställa att de har åtkomst när- och varsomhelst. Därtill kommer det indiska företaget hjälpa till med automatiserat tillgänglighet av miljön för Ericssons globala utvecklingsteam.

TCS lanserar samtidigt en mer avancerad kommandocentral som är bemannad dygnet runt i Hyderbad, Indien. Denna bygger på TCS Business 4.0-ramverk samt företagets Machine First Delivery Model – två saker som ska hjälpa till och accelerera produktutvecklingen.
– Vi är stolta över att samarbeta med Ericsson i denna strategiska omvandling av deras FoU-arbetsplats, ettsamarbete som stärker den långvariga relationen mellan våra två organisationer ytterligare. Ingenjörsmiljöer är mycket komplexa med heterogen infrastruktur, specialverktyg och efterfrågan på skräddarsydda tekniska tjänster, vilket gör det svårt att omvandla sådana miljöer digitalt. TCS kommer att utnyttja sin kontextuella kunskap och djupa branschkompetens inom digital transformation för att hjälpa Ericsson på denna resa, säger V Rajanna, chef för affärstekniksektionen vid TCS, i ett uttalande

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!