TDC blir ny svensk mobiloperatör

TDC startar en egen mobiltelefonilösning riktad till företagskunderna. Systemet är ett steg närmare ett helt integrerat nät för all kommunikation.

TDC lanserar en egen mobiltelefonilösning till företagskunderna. Bättre integration med företagsväxlar och mobil åtkomst till företagets lokala nätverk utlovas och målet är ett helt integrerat nät för all typ av kommunikation, oavsett var man befinner sig eller vilken teknik som används.

– Vår mobillösning är helt integrerad med vårt eget telefoninät, vilket gör att vi kan bygga skräddarsydda och helt säkra lösningar för våra kunder, säger TDCs vd Ulf Baggström.

Telefoni- och datakommunikation ska bli enklare och mobiltelefonitjänsten erbjuds nu i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Den nya mobillösningen, som använder samma mobilnät som Tele2, kommer att spela en viktig roll i TDCs möjligheter att uppfylla de allt hårdare krav som ställs för upphandlingar av stora ramavtal.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.