TDC prisas av Genesys

Kontaktcenter Genesys har utsett TDC till årets partner i norra Europa. Motiveringen handlar bland annat om stor tillväxt och strategiska molnlösningar.

Årets prisceremoni skedde i samband med kontaktcentertillverkaren Genesys kundevent G-force i London den 10 juni med fler än 1 000 deltagare. TDC vann priset Northern Europe Partner of the year.

– TDC är en partner som under kort tid har utvecklats otroligt mycket. De har satsat stort på kompetensutveckling och byggt in Genesys i sin strategiska satsning på molnbaserad kommunikation. Detta engagemang har resulterat i en rekordtillväxt i form av affärsvärde och antal nya Genesyskunder – och allt detta under mycket kort tid, säger Matilda Persson som är ansvarig för Genesys försäljning via kanaler i norra Europa.

Catharina Hedborg, produkt- och marknadsdirektör på TDC Sverige, kommenterar utmärkelsen så här:

– TDC har länge arbetat med större kommunikationslösningar inom samhällsnyttig verksamhet, och Genesys lösningar är en del i det erbjudandet. Att god tillväxt och innovativa molnstrategier står bakom Genesys motivering är självfallet extra roligt och inspirerande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.