Telavox landar avtal med Ahlsell: ”Innovativ syn på teknik”

Telefoni Telavox har tecknat ett avtal med Ahlsell som innebär att operatören ska stå för bolagets telefoni i hela Norden.

Telavox landar avtal med Ahlsell: ”Innovativ syn på teknik”

Telavox har tecknat ett pan-nordiskt avtal med Ahlsell om en för koncernen gemensam (mobilt och fast) telefoni, växel och kontactcenterlösning. Ambitionen är enligt bolagen att att ytterligare lyfta kundupplevelsen med hjälp av nya verktyg, och samtidigt förbättra den interna kommunikationen samt förenkla administration genom smarta integrationer.

– Vi är jätteglada att Ahlsell med sina drygt 7500 medarbetare, 300 butiker och fina växande verksamhet väljer Telavox för sin telekommunikation framåt. Telavox som operatör i hela Norden, såväl fast- som mobilt, och utvecklare av en internationell molnväxel och kontaktcenter tjänst, skapar en enkelhet att vara nordisk kund, säger Viktor Sandgren, storkundschef på Telavox och fortsätter:

– Kompletterat med Telavox integrationer med andra verksamhetssystem inom Ahlsells självbetjäningsportal och API:er för enkel on-boarding, kommer vi kunna skapa stor effektivisering och kundnytta hos Ahlsell.

Gemensamt system i hela Norden

Även Ahlsell är positiva till avtalet, som gör att bolaget får ett gemensamt system för telefoni i hela Norden.

– Med Telavox innovativa syn på teknik och kommunikation, får vi nu en möjlighet att optimera och förenkla våra arbetsprocesser än mer. Det här kommer utan tvekan att underlätta för vår organisation i vardagen och då förbättra den service vi erbjuder våra kunder, säger Michelle Fendrik som är telefonichef på Ahlsell i Sverige och fortsätter:

– Genom införandet av ett gemensamt system i hela Norden kommer vi också att kunna förbättra effektiviteten i vår affärsmodell. Vi på Ahlsell tror starkt på värdet av tillgänglighet och enkel kommunikation. Vår målsättning är att alltid vara det naturliga valet för våra kunder, oavsett deras geografiska position. Istället för att bara vara en leverantör, vill vi vara en samarbetspartner till våra kunder och är övertygade om att Telavox kommer att bidra till styrkan i detta partnerskap.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.