nr-logo

Bevakar den svenska telekombranschen

Telavox och Upsales i nytt samarbete

En kombination för ökad produktivitet – så beskrivs Telavox och Upsales gemensamma satsning. Och från och med nu kan du integrera Flow med CRM-systemet.

  • Artikel annons 1

Smidig kommunikation sammankopplad med marknads- och säljstöd. Telavox kommer leverera den första integrerade telefonilösningen för Upsales. Något som ska ge effektivitet och smidighet i arbetet.

– Vi tror på en framtid där färdiga integrationer, partnerskap och samarbeten mellan olika mjukvarubolag skapar en genomtänkt och smidigare upplevelse för slutanvändaren, säger Jens Ganslandt på Telavox.

Ring genom Flow utan att byta gränssnitt

Rent praktiskt innebär det att kommunikationsplattformen Flow fått utökat stöd och både mobil och fast telefoni kopplas till Upsales. Alltså betyder det att användaren kan ringa alla sina kontakter direkt från säljsystemet, utan att behöva hoppa mellan de olika gränssnitten. Och som användare behöver man inte göra ett dyft. Upsales känner automatiskt igen att användaren har Flow installerat – och ringer ut på ett smidigt sätt. Samtalen loggas även i systemet, vilket innebär enkel statistik.

– Vi vill göra det enkelt för våra kunder att växa. Denna typ av samarbeten är en viktig del av våra strategier att ha färdiga lösningar för att koppla ihop Upsales med olika tjänster som hjälper slutanvändaren i sitt arbete. Telavox är ett välkommet tillskott, säger Jon Beckman, chef för Upsales.

  • Annons 3

Fler nyheter

  • Annons 4

Så blir Net1 under Teracom

I mars införlivades Net1 i Teracom och Maria Sandgren tog över som vd.
Nu avslöjar hon vilken väg företaget sak gå framöver.
– Vi har börjat titta på hur vi framöver kan bygga ut vårt mobilnät, säger hon.

De här samarbetsverktygen använder vi

Under torsdagen gick Telekom idag-konferensen Connect19 av stapeln. Fokus var den digitala arbetsplatsen och collaboration. Men hur ser det ut i verkligheten?
Vi ställde frågan om vilket samarbetsverktyg som användes till konferensdeltagarna.