Telavox pekas ut som global ledare i prestigefylld undersökning

Operatörer I en ny rapport från forsknings- och rågivningsföretaget Forrester uppmärksammas Telavox som en contender och global leader. Telavox är det enda nordiska bolaget i årets rapport.

Telavox pekas ut som global ledare i prestigefylld undersökning
Viktor Karlsson, Telavox.

– Telavox fortsätter att utveckla och förbättra våra UCaaS-lösningar för att möta de ständigt föränderliga kommunikationsbehoven hos företag i alla storlekar och branscher. Jag är stolt och glad över att vi tar plats i Forrester Wave. Det är ett kvitto på att vi gör rätt saker och har ett starkt kunderbjudande”, säger Viktor Karlsson, vd för Telavox.

I sin mätning utvärderar och jämför Forrester Wave teknik- och mjukvaruleverantörers produkter och tjänster. Rapporten ska ge insikter och vägledning till företag och organisationer som söker de bästa lösningarna för sina behov.

I utvärderingen av Telavox och bolagets UCaaS-tjänst klassas Telavox som contender och en global leader. Bedömningen har gjorts utifrån ett antal urvalskriterier, som exempelvis nuvarande erbjudande, produktkapacitet, användarvänlighet, strategi, supportmöjligheter och närvaro på marknaden.

Telavox säger att bolaget nu ska fortsätta att utveckla nya produkter och lösningar för framtidens kommunikationsbehov. En tydlig trend på marknaden är enligt Telavox att företag vill minimera antalet leverantörer och system i syfte att minska antalet mobilabonnemang. Detta innebär enligt bolaget nya möjligheter för aktörer som Telavox som levererar en enda plattform för olika länder

– Vår strävan efter enkelhet, både tekniskt och operativt, har varit den gyllene tråd som skapat vår framgång. Även om ai är ett fascinerande område så är det inte vår kärnverksamhet. Den bygger på att leverera enkelhet i en komplex värld. Denna approach har inte bara lyft in oss i det globala toppskiktet utan också gjort oss till en stolt måttstock för effektivitet i teknologiindustrin, säger Filip Olsson, cto hos Telavox.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.