Tele2 hoppar på Operator Connect-tåget

Telefoni Nu är det klart att Tele2 blir nästa operatör ut med att lansera Operator Connect.
– Vi på Tele2 är stolta över vårt partnerskap med Microsoft, säger Johanna Juhl på Tele2 Företag.

Tele2 hoppar på Operator Connect-tåget

Tele2 släpper nu sin Operator Connect-lösning för att vässa sitt erbjudande med Teams-telefoni. Tjänsten Tele2 Telefoni i Teams låter telefoniuppkoppling och nummer hanteras i Teams admingränssnitt och i Tele2:s självbetjäningsportal. 

Någonting är fel

Du är inloggad som prenumerant hos förlaget Pauser Media, men nånting är fel. På din profilsida ser du vilka av våra produkter som du har tillgång till. Skulle uppgifterna inte stämma på din profilsida – vänligen kontakta vår kundtjänst.
Telekom idag premium

Läs vidare – starta din prenumeration

  • Tillgång till vår digitala Premium-tjänst om professionell kommunikation.
  • Nischade nyhetsbrev för Professional och Contact Center.
  • Få tillgång till alla avsnitt i vår utbildnings-tv om Teams-telefoni, SD-Wan och Chattbotar.
  • Sex papperstidningar om året med tydligt fokus på Telekom-branschens viktigaste frågor.
Redan prenumerant?

– Vi på Tele2 är stolta över vårt partnerskap med Microsoft, där vi nu breddar vår portfölj med en efterfrågad tjänst. Vi vill ge våra kunder bästa möjliga förutsättningar att växla upp sin egen digitaliserings- och kommunikationsstrategi, såväl internt som gentemot sina kunder och partners och då är vi övertygade om att samarbeten av den här typen är rätt väg att gå, säger Johanna Juhl, chef för produktledningen, Tele2 Företag i ett pressmeddelande.

Också den amerikanska jätten är nöjd med samarbetet. 

 – Vi är glada över samarbetet med Tele2 och deras lansering av Microsoft Operator Connect. Det är en lösning som ligger rätt i tiden, vi har sett en önskan på marknaden efter lösningar som kan kombinera den traditionella telefonin med moderna produktivitetslösningar. Mot den bakgrunden ligger Tele2:s lansering helt rätt i tiden, säger Therese Treutiger, ansvarig för innovation och partners på Microsoft Sverige. 

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.