Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Tele2 inleder samarbete för att förbättra företagstjänster

Branschen Ett nordiskt samarbete för kommunikationslösningar. Nu har Tele2 och Elisa slagit sina påsar ihop för att erbjuda företag sina tjänster.
– Vi kommer tillsammans bli en mycket stark och attraktiv aktör, säger Fredrik Stenberg på Tele2.

Tele2 inleder samarbete för att förbättra företagstjänster

Operatören Tele2 och finska it-bolaget Elisa sak jobba tillsammans. Målet är att tillsammans kunna möjliggöra effektivare hantering av kommunikationslösningar för respektive företags nordiska kunder. Detta genom att erbjuda en slags ”one-stop-shop” för kommunikation och it-tjänster. Därtill ska samarbetet göra att servicehanteringen blir bättre och att felhanteringen ska gå snabbare.
– Samarbetet med Tele2 är perfekt för Elisa. Förutom att ha en gemensam servicehantering, så delar Elisa och Tele2 också gemensamma värderingar. Sverige är en stor marknad med flera företag som bedriver verksamhet både i Sverige, Finland och globalt. Sammantaget kompletterar samarbetet vårt globala partnernätverk utmärkt. Med nätverksautomation och end-to-end-servicehantering kan vi nu hjälpa kunderna att hantera deras verksamhet runtom i Norden, säger Timo Katajisto, verkställande direktör, företagskunder från Elisa.

Samarbetet möjliggör att företag som gör affärer både i Sverige och Finland kan få skräddarsydda tjänster där de kan använda antingen lokala eller globala tjänster. Samarbetet inkluderar även  mobila tjänster och roaming i båda länderna.
– Samarbetet med Elisa gör det möjligt för våra företagskunder att använda våra  tjänster för obegränsad kommunikation i Norden. Elisa är den första operatören i Finland som lanserar 5G och i kombination med vårt enastående fasta och mobila nätverk är jag övertygad om att vi tillsammans kommer att bli en mycket stark och attraktiv aktör på den nordiska telekommarknaden, säger Fredrik Stenberg, chef för stora företag på Tele2.

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation och telekombranschen.
Just nu begränsat erbjudande!

Gratis nyhetsbrev!

De viktigaste nyheterna direkt i mejlen. Helt kostnadsfritt!
Skickar begäran
Jag godkänner att Telekomidag sparar mina uppgifter