Tele2 lanserar bredband för företag i Com Hems nät

Branschen De hundratusentals företagare som är anslutna till Com Hems nät erbjuds en ny bredbandstjänst där de kan samla sina mobila och fasta tjänster på en faktura hos Tele2.
Till detta kommer bredbandet med hastigheter upp till 1 200 Mbit/sekund.

Tele2 lanserar bredband för företag i Com Hems nät

Omkring 200 000 små och medelstora företag är i dag anslutna via FiberKoax eller FiberLAN via Com Hems nät. De kommer kunna ta del av den nya bredbandstjänst som samlar deras mobila och fasta tjänster hos Tele2.

– Vi kan möjliggöra en kombination där man kan välja både mobila och fasta tjänster. Det innebär att man får en leverantör och en faktura för fasta och mobila kostnader – och en kontakt för kundtjänst/support. Vi vet att många små företagskunder efterfrågar det här. Det innebär också att man kan gå in i en butik och få hjälp med både fast och mobilt, säger Jessica Levin, försäljningschef småföretag på Tele2 till Telekom idag.

Snabbare och stabilare bredband

Under hösten kommer även flertalet företagskunder med tillgång till något av landets öppna nät få samma möjlighet. Tidigare har Tele2 erbjudit ADSL och mobil uppkoppling, men tack vare att man nu har tillgång till Com Hems fasta bredbandsnät öppnas möjligheten att leverera snabbare och stabilare bredband med hastigheter upp till 1 200 Mbit/sekund.

En snabb och stabil uppkoppling är en viktig förutsättning för att företag ska kunna fungera och växa. Enligt Jessica Levin känns det därför bra att Tele2 kan erbjuda en helhetslösning med ett testvinnande fast bredband i kombination med mobila tjänster till företagskunderna.

Kommer addera ytterligare nät

– I samband med att Tele2 och Com Hem blev ett så ville vi ta vara på de hundratusentals småföretagare som finns i Com Hem-fastigheter, och kombinera Com Hems infrastruktur med det mobila som Tele2 har. Inom kort kommer vi också addera ytterligare nät. Vi vet att företagen är i behov av ett snabbt och stabilt bredband – och Com Hem erbjuder upp till 1,2 gigabit per dag, säger Jessica Levin.

Den nya tjänsten ger också företag stor flexibilitet att ändra hastigheten i takt med att behovet förändras under bindningstiden.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!