Tele2 lanserar nya företagsabonnemang med obegränsad surf

Mobilabonnemang Fri mobildata i tre olika hastigheter. Nu har Tele2 gjort om sina abonnemang för små- och medelstora företag. Här ingår fria trafik inom EU/EES samt att 5g kommer som standard.

Tele2 lanserar nya företagsabonnemang med obegränsad surf
Lars Bondebjer, chef Tele2 Företag

Att begränsa data är förlegat. Det anser man på Tele2 och numera kommer deras företagsabonnemang med helt fri surf. Det val man som företag kan göra är att välja i vilken hastighet man ska kunna köra där alternativen kommer i steg upp till 1 000 Mbit/sek.

Därtill så är det fria samtal/sms/mms inom Sverige och EU/EES.

– Våra företagskunder vill kunna driva sina verksamheter sömlöst och med obegränsad data ger vi dem möjlighet att göra det. Abonnemangen har 5G så att våra kunder kan dra nytta av det nya snabba 5G-nätverket som vi nu rullar ut i hela Sverige. Kunderna väljer bara vilken hastighet de vill ha som passar dem, säger Lars Bondebjer, kommersiell chef på Tele2 Företag.

Att alla abonnemang nu får 5g som standard innebär enligt operatörerna att de får säkrare, snabbare och mer energieffektiv uppkoppling än tidigare. På sikt kommer även täckningen i stora folksamlingar och högre pålitlighet i mottagningen vara stora plus.

– Samtidigt som vi ser teknologiskiftet i Sverige har kundernas efterfrågan förändrats. Det är ett större fokus på obegränsad säker uppkoppling, där våra kunder och deras medarbetare behöver ha tillgång till obegränsad mobildata. Denna förändring med fokus på obegränsad säker uppkoppling och förbättringarna med 5G innebär att vi nu förändrar hur vi paketerar våra mobilabonnemang, säger Lars Bondebjer.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.