Håll dig uppdaterad med vårt kostnadsfria nyhetsbrev

Varje vecka får du en sammanfattning av de senaste nyheterna direkt till din inkorg.

Registrera dig

Tele2 lockar företag med fri roaming

Telefoni Moderna företag är på resande fot – och det har Tele2 tagit fasta på och uppdaterar nu sin företagsportfölj. Detta med erbjudande om fri roaming i 62 länder.

Tele2 lockar företag med fri roaming
Fredrik Stenberg, affärsområdeschef storföretag på Tele2

Operatören Tele2 slopar gränser och uppdaterar sitt erbjudande till företag. Nu kommer de ta tillvara på det alltmer digitaliserade och globala samhället. Och som ett led i detta uppdateras abonnemangen med ökad surf och fri roaming i fler länder.

Enligt företaget självt handlar det dels om att de sett ökade krav från sina företagskunder, men även att Internet nu blivit en självklarhet i stort sett alla svenskars vardag.
– Vi på Tele2 ser konstant över vilka behov våra kunder har och vi vet att användningen av data ökar hos våra företagskunder. Därför känns det bra att vi nu kan öka mängden data på samtliga företagsabonnemang och kunna ge kunderna mer värde jämfört med många anr, säger Fredrik Stenberg, t.f chef för den svenska företagsaffären på Tele2.

De nya företagsabonnemangen kommer också ha fri dataroaming i 62 länder över hela världen och det kommer även gå att ringa fritt till sina kollegor. Utöver EU-länder kommer bland annat USA, Australien, Kanada, Sydkorea och Schweiz ingå bland länder med fri roaming. I samband med uppdateringen av telefonabonnemangen uppdateras även dataplanerna för mobilt bredband med två nya abonnemang som ersätter de gamla där man nu får välja mellan 50GB eller 500GB data.
De nya abonnemangen för företagskunder innebär att det kommer gå att välja mellan Obegränsad, 40GB, 10GB och 3GB surf. I samtliga fall rör det sig om bindningstid på två år.

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation.
Just nu begränsat erbjudande!