Tele2 och Husqvarna i storaffär

Operatörer Tele2 har tecknat ett treårigt avtal med Husqvarna Group om Kommunikation som tjänst, med leverans av allt ifrån operatörstjänster och molnväxel till wan och lösningar för förbättrad inomhustäckning.

Husqvarna Group, med verksamhet på fem orter i Sverige, har valt Tele2 som leverantör av heltäckande kommunikationslösningar för de svenska verksamheterna. Avtalet innebär att Tele2 under de kommande tre åren ska leverera operatörstjänster för fast- och mobil telefoni, molnväxeln Tele2 Växel, lösningar för wan, dataöverföringstjänster, lösningar för förstärkt inomhustäckning och roamingpaket för både röstsamtal och data.

– Det är viktigt för oss att våra kommunikationslösningar möter verksamhetens krav här och nu, men också att vi är framtidssäkrade och snabbt kan utveckla våra lösningar utan att det har för stor inverkan på verksamheten. Genom att köpa kommunikation som tjänst så kan vi uppnå detta och Tele2 har varit lyhörda gentemot våra krav och önskemål genom hela processen, säger Gunnar Göransson, fastighetschef på Husqvarna Group.

– Husqvarna Group har varit extremt noggranna i sin upphandling och vi har gemensamt haft en löpande dialog och olika workshops i ett års tid för att hitta rätt typer av lösningar för deras verksamhet. Slutresultatet är skräddarsydd lösning som ger Husqvarna Group kvalitet och flexibilitet i sin kommunikation, säger Anders Långsved, försäljningsdirektör för Tele2:s företagserbjudande.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.