Tele2 och Th1ng i nytt IoT-samarbete

IoT Tele2 ska vässa sin IoT-portfölj. Operatören har tecknat ett samarbetsavtal med IoT-bolaget Th1ng.

Tele2 och Th1ng i nytt IoT-samarbete

IoT-bolaget Th1ng har utvecklat lösningar för bland annat smarta fastigheter, -industrier, -hem, smart vård och -omsorg. Samarbetsavtalet innebär att Tele2 kompletterar sitt uppkopplade erbjudande med Th1ngs plattforms och produktportfölj.

 –  Mer och mer blir uppkopplat och vi har en ständig dialog med våra företagskunder om hur man på bästa sätt ska hitta lösningar som är både smarta och som sparar tid och pengar.  Därför ser vi fram emot vårt utökade samarbete med Th1ng som kompletterar våra lösningar ytterligare, säger Sofia Ahlmark Hyvärinen, försäljningsdirektör på Tele2 Företag. 

 Även Th1ng är positiva till att samarbetet med Tele2 nu fördjupas.

– Vi kan redan idag erbjuda IoT-lösningar för hela samhällen och har tagit en position som en av de främsta leverantörerna av IoT-plattformer i Sverige. Det är mycket glädjande att vi nu tar ytterligare ett steg framåt tillsammans med Tele2 och erbjuder gemensamma lösningar som skapar nytta, och hittar nya kunder och målgrupper.Vi har ett mycket bra samarbete sedan tidigare som vi nu vidareutvecklar, säger Klas Westholm, vd för Th1ng.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.