Tele2 omorganiserar it-avdelningen

Nytt jobb Några nya - och vissa roller med nytt innehåll. På Tele2 omorganiserar man nu it-avdelningen – dock utan att någon blir av med jobbet.

Tele2 omorganiserar it-avdelningen

Sedan Tele2 och Comhem slogs ihop har företaget genomfört flertalet omorganisationer.  2019 valde man att slå samman de båda avdelningarna för fasta- och mobilen näten och i samband med det byta namn till Teknik. Målet var då att få till effektiviseringsvinster samt för att kunna ta tillvara på respektive företags kompetenser.
Ny chef med ansvar för att slå samman it-, nät- och teknikorganisationerna blev Yogesh Malik. 

Under hösten 2021 kommer operatören återigen göra en omorganisation, men den här gången handlar det mer om en intern omstrukturering. Enligt uppgifter till Telekom idag så kommer inte personalen behöva söka om sina befintliga tjänster – alla har kvar jobbet. Däremot så kommer it-enheten att förändras med resultat i att några roller fått nytt innehåll samt att några nya roller skapats. De nya tjänster som tillkommer ska utannonseras och kommer att vara sökbara för alla inom hela bolaget.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.