Tele2 sänker månadsavgiften på fast telefoni


Tele2 lanserar nu Tele2 Telefoni, ett fast abonnemang på 95 kronor per månad. Dessutom finns det olika rabattpaket på samtalspriserna som kan kombineras. Med Tele2 Telefoni går det att välja bland fyra olika rabattpaket: Till Fast, Till Mobil, Till Utland samt Ungdom.

I och med lanseringen av Tele2 Telefoni kommer de tidigare prisplanerna KnockOut, Kompis och Kompis Fritid att försvinna ur Tele2s produktutbud. Kunder som idag ringer med dessa prisplaner kan välja att fortsätta att ringa med dem eller byta till Tele2 Telefoni och de nya rabattpaketen.

Tele2 Telefoni har ingen bindningstid. Uppsägningstiden är 3 månader. Fakturakostnad tillkommer med 19 kr per faktura (0 kronor vid autogiro eller e-faktura). Mer information och fullständiga prislistor finns på www.tele2.se. Den som har sitt fasta abonnemang hos Tele2 men förval hos annan operatör betalar som tidigare 119 kronor per månad i nätavgift.

Fakta

Prislista Tele2 Telefoni

(ordinarie pris utan rabattpaket)

Fast abonnemangskostnad (nätavgift) per månad 95 kr

p>Samtal till fasta telefoner dygnet runt 19 öre/minut

Samtal till mobiler dygnet runt 1,99 kr/minut

Öppningsavgift 69 öre

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.