Tele2 sänker priset på triple play

Tele2 Vision, dotterbolag till Tele2 Sverige, ger sig nu in i striden om den svenska triple play-marknaden genom att sänka sina priser. Triple play innebär att digital-tv, bredband och telefoni via bredband erbjuds från samma uttag.

Ett litet paket kostar 128 kronor per månad och innehåller tio tv-kanaler, telefoni för 9 öre/minut till fasta abonnemang och 99 öre till mobiltelefoner och bredband med 128 kbit/s. Mellanpaketet kostar 267 kronor per månad och innehåller 15 tv-kanaler, bredband med 512 kbit/s och telefoni med samtalskostnader på 0 öre i minuten till fasta abonnemang och 99 öre till mobiltelefoner.

Det största paketet kostar 427 kronor per månad. Här ingår 25 tv-kanaler, bredband med 8 Mbit/s och telefoni med samtalskostnader på 0 öre i minuten till alla fasta abonnemang samt till mobiler med Tele2Comviq-abonnemang. Oklart vad andra mobiltelefonsamtal kostar.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.