Tele2 släpper växelalternativ för småföretag

Bransch Med tjänsten Företagssvar ska Tele2 plocka kunder bland företag med högst fem anställda. Tanken är att det ska bli ett alternativ för de som inte ser ett behov av växelfunktioner.

Med Företagssvar ska det gå att välja ett fastnätsnummer som visas vid utgående samtal, inspelning av hälsningsfraser och samtliga företagsmobiler kan vara kopplade till ett nummer. På det sättet ska Tele2 rikta in sig småföretag med högst fem anställda, och som inte ser behov av växeltjänster. Företag med fler än fem anställda hänvisas istället till växeltjänster.

– Vi ser redan nu starkt intresse för tjänsten, vi känner att vi fyllt ett tomrum med den här lösningen. Framöver bedömer vi det som sannolikt att en del av kunderna med Företagssvar väljer att uppgradera till Tele2 Växel, en naturlig fortsättning där tröskeln för beslut sänkts väsentligt av att man börjat med Företagssvar, säger Patrick Höijer,produktmarknadschef för företagsmarknaden.

I ett fastprisabonnemang ingår tjänsten. I ett rörligt abonnemang kan tjänsten köpas till för 39 kronor per månad, utan bindnings- eller uppsägningstid.

Senaste artiklarna

Hämtar fler artiklar
Till startsidan
Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv.