Tele2 tappar kommunikationschefen

branschen Joel Ibson lämnar telekomvärlden och tar över kommunikationsansvaret för Vitamin Well-gruppen.

Tele2 tappar kommunikationschefen

I augusti kliver Tele2:s kommunikationschef Joel Ibson över till vitamindrycksföretaget Vitamin Well, med varumärken som Nocco och Barebells i produktportföljen.

Joel Ibson beskriver Vitamin Well som ett ungt, levande och snabbväxande företag med produkter i över 40 länder i ett inlägg på Linkedin, där han också berättar att han är tacksam för tiden på Tele2.

– På många sätt en ny värld för mig, väldigt annorlunda än Tele2, och jag kan inte vänta med att komma igång, fortsätter Joel Ibson.

Stängde ner Sveriges största kommersiella tv-kanal

Han sammanfattar sin tid på Tele2 med att “de genomförde en av de största fusionerna i svensk historia, avyttrade flera marknader och stängde ner Sveriges största kommersiella tv-kanal”.

Joel Ibson jobbade drygt fyra år på Tele2 och samarbetade med tre olika vd:ar under den tidsperioden. Innan dess kom han från rollen som kommuikationschef på tobaksbolaget Japan Tobacco International, där han arbetade i fem år.

Senaste artiklarna

Telekom idag

Telekom idag Premium

Nyhetstjänsten för dig som jobbar med professionell kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde och utbildnings-tv om aktuell teknik.