Tele2:s företagschef avgår

Det blir viss omstrukturering hos Tele2. Detta då Tom Craig valt att kliva av som chef för svenska företagsmarknaden. Ny tillförordnad chef blir Fredrik Stenberg.

Tele2:s företagschef avgår
Fredrik Stenberg, verksamhetsutvecklingschef tar tillfälligt över efter Tom Craig.

För lite drygt ett år sedan började Tom Craig att arbeta som strategisk rådgivare för företagsverksamheten på Tele2. När Com Hem och Tele2 gick samman blev han sedermera chef för svenska företagsmarknaden. Men nu lämnar han.
Skälet bakom avhoppet är att Craig vill spendera mer tid med familjen.
– Jag vill tacka Tom för hans insatser under en tid av omställningar för Tele2s svenska företagsverksamhet och jag är glad att han kommer kunna fortsätta dela med sig av sin kunskap och expertis hos oss. Samtidigt vet jag att Fredrik Stenberg kommer att göra ett väldigt bra jobb tills den permanenta efterträdaren är utsedd, säger Anders Nilsson, vd på Tele2.

Tom Craig kommer finnas tillgänglig i en rådgivarroll framöver och tillfälligt kommer Fredrik Stenberg, verksamhetsutvecklingschef, att fylla rollen som chef för svenska företagsmarknaden.
– Tele2s företagsverksamhet förändrats just nu snabbt för att bli smartare, effektivare och fokuserad på de tjänster och lösningar där vi kan erbjuda en oslagbar kundupplevelse. Jag vet att mina kollegor inom företagsverksamheten kommer att göra ett fantastiskt jobb framöver och jag är övertygad om att vi har förutsättningarna för långsiktig framgång, säger Tom Craig

Senaste artiklarna

Kontoret

Samarbete

Whitepaper

Kontaktcenter

Karriär

Telekom idag

Telekom idag Premium

- för dig som behöver full koll på framtidens kommunikation. Nu med nya nischade nyhetsbrev för ditt intresseområde.